tisdag 16 mars 2010

Sveriges största samhälle....

Stockholm 13 -16 Mars


Då var Stockholm gjort, på tre dagar! Har haft fint väder hela resan! Sol å fineri.....

Det började med lördagen 13 mars (min födelsedag) Mc:e Donkan Frukost på Arlanda, Gott var det! Sen bar det av mot T-Centralen. Där upptäcker jag hur svårt det är att växla pengar, ingen är hjälpsam. Tips är att gå å handla något som bara kostar några kronor och betala med en 100 kronors sedel. Sen är det fint att stryka sedlarna innan man ska växla till mynt i växel automaten! Annars: ha gott om tålamod!

Därefter gjorde vi stan´. Kollade in butikerna och Rean. Åkte sedan ut till Ekerö till Johans moster där vi skulle bo två nätter. Det var fint, fint område med mycket natur och lite betong!

Söndag blev en heldag på Djurgården med avslut i Gamla stan´. Vi besökte Vasa-museet, Akvariet, Skansen och åkte sedan till Gamla stan´för att äta middag! Vasamuseet Leopardhaj

Fina fiskar Nemo Gröna Ormar

Grön Groda

Timon

Fika paus

Järven

Visent

Gråsäl

Get


Gamla stan´

Italiensk pizza med permaskinka

Frutti de la Mare


Måndag blev ett besök till Vällinge där Johans kompis bor och sedan for vi till stan´. Checkade in på hotellet och gick sedan lite på affärerna. Väntade på att klockan skulle slå Mat dax. Vårt hotell ( hörnet)


Kolla in menyn: Sitting Bull 1 kg kött!!!!


Baren


Ingen av oss shoppade loss, jag skaffade en svart BH med korsade band i ryggen och Johan köpte sig en deo och ansikts kräm. Det var mest kul att titta. Vi spenderade desto mer pengar på god mat och öl =) Smask!

Idag, tisdag kom vi hem, har gjort en del ärenden och sedan tagit det ganska lugnt! Najs..=)

Kiruna stad och Gruvan...

Inga kommentarer: