onsdag 28 januari 2009

Födelsedagskalas!

Igår var det livat i holken ut i Puimonen. Firade en kompis födelsedag. Vi blev nästan allesammans från jobbet. Det var verkligen skoj. Det hela var en överraskning. Vi for ut i förväg och förberedde, dukade upp och värmde maten. Födelsedagsbarnet blev väldigt glad! Vi drack å drack. Åt och lekte scharader. Vansinnigt skoj. Skönt att släppa lite på hämningar och bara få lov att tönta till sig lite. Alla var duktiga på det, därför blev det en väldigt lyckad kväll. Efter det for vi till isbaren och höll i gång stället, dansa, dansa, dansa.......
For hem till Poikkijärvi och vi, några outtröttliga, fortsatte festen i kockis lilla stuga. Gick hem när det blev dax att sova. Gick in och la mig. När jag lagt huvudet på kudden ringer väckarklockan i rummet intill. En av sambosarna skulle jobba. Jag upptäcker att klockan var kvart över sex!

Steg upp vid tolv, såg "den galopperande dektetiven" sedan gick vi, några bakis-prissar på snöskovandring- picknick. Mysigt. Nu är klokan kväll och det är dax att ta hand om tvätten och annat nyttigt som man borde tagit hand om tidigare idag.

Ha det så bra, skriver snart lite mera!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, vad kul du verkar ha där uppe i norr!!
Kramar